Termékek Menü

Szállítási / Fizetési feltételek

.

Szállítási feltételek:

Webáruházunkban vásárolt termékeket az egész országba kiszállítjuk. Az alábbi szállítási feltételek és árak kizárólag Magyarországi kiszállítási címre vonatkoznak. Külföldi átvétel esetén, kérjen szállítási ajánlatot st22lacika@gmail.hu  e-mail címen vagy a Több,mint kamionos Facebook oldalon üzenetben!

A termék a megrendelésétől számítva legalább 1-2 napon belül, de maximum 1 héten belül kerül kiszállításra (kivétel a "érdeklődjön" raktárkészlettel jelölt termékek)

 

   

  1. A szállítást a Magyar Posta illetve Vaterafutár végzi.
  2. A szállítási díj magában foglalja a csomagolás díját is.
  3. A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

A szállítás díja:  A kulcstartó esetében 450 ft. (5 darabig) 

                         vatera futár esetén 250 g felett(1-3 db póló) 950 ft

 

 

 

Fizetés feltételek:

Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét bankkártyával vagy banki utalással a megrendelés feladásakor, illetve az áruk átvételével egyidejűleg, készpénzben teljesíti. Banki átutalás esetén a megrendelésről előreutalásos számlát küldünk.

Utaláshoz szükséges adatok:

ST22 TRANS Kft

OTP:  11744003-24415996

 

Bankkártyás fizetés esetén a Megrendelés gombra kattintva összegezzük a bakkártyás fizetés részleteit, majd ezt követően átirányítjuk a bankunk biztonságos fizetési felületére. Az eredményes fizetést követően a fizetési oldal visszairányítja oldalunkra, amellyel egyidejűleg megrendelése elküldésre kerül cégünkhöz. Amennyiben megrendelésén ezt követően változtatna, kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

A megrendelést kizárólag a vételár beérkezését követően teljesítjük.

A Vásárló az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával hozzájárul, hogy a Szolgáltató a számláját elektronikus úton is kibocsáthassa és továbbíthassa a Vásárló részére az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (“ÁFA törvény”) 259. § 5. pontjában, illetve 175. § (2) bekezdés a) pontjában meghatározottak szerint. A szolgáltató az elektronikus számla és az abban foglalt adattartalom sértetlenségéről és eredetisége hitelességének biztosításáról az ÁFA törvény 175. §-ában előírtak szerint gondoskodik. A Szolgáltató a Vásárló által választott fizetési mód igénybevételéért az általa viselt költséget meghaladóan díjat nem számít fel.